lim chee guan nicer.Originally posted by Hello Kitty:wat's the difference?
coz i eating lin zhi yuan now & i suddenly tot of dis.
duno y my daddy likes the former but i tink taste the same mah.
juz dat i tink mei zhen xiang thicker & fattier loh.
spicy one never try before...i prefer the non-spicy one...Originally posted by Hello Kitty:ur boh geh liao izzit.
den hw abt spicy & non-spicy?
i like spicy. but i eberitime buy non-spicy, coz eberione in my family no like spicy ones.
Want more Song mustpay extraOriginally posted by Hello Kitty:can feel the oil ozing out, more song.
How come mi dun hav?Originally posted by Hello Kitty:den y u always gimme free one.
you want song ah? i gib you lor...Originally posted by plneo05:How come mi dun hav?![]()
I also can u give u song...u want?Originally posted by Danisdead101times:you want song ah? i gib you lor...![]()
![]()
see sharon au already make me want to puke. let alone the bak gua she advertised?Originally posted by chunyong:y nobody support 'Xiang Wei' bakgua ? is it becos the bugger Sharon Au advertised for it ?
my family NEVER buy bakgua one...cos everytime got free one. SONG !
Her Melon Seeds got standard or not ?Originally posted by Hello Kitty:u all hab not seen eileen wee's ego melon seeds advert b4 izzit.
hei gua zHi, bai gua zHi, hei gua zHi, bai gua zHi, hei gua zHi, bai gua zHi, bu guan shi hei gua zHi, hai shi bai gua zHi, zhi yao shi ego gua zHi, jiu shi hao gua zHi!